Nyheter


cURL Error: 0

Please try entering https://graph.facebook.com/651436794945666/?access_token=274394046295054|2fbdbe248092c63f812e0e1d6dbe0f2b&fields=picture,name,link& into your URL bar and seeing if the page loads.

8 months ago
Photos from Norsk Vaktservice AS - Ditt lokale vaktselskap verner dine verdier.'s post

Da er vi igang med sykkel VM😎. Strålende solskinn og mye jobb🌞. Treningsdag. Knallhard jobbehelg for gutta men vi står på😎

8 months ago

Hei. Jeg vi er lokal Partner i Verisure AS. Verisure er Norges største leverandør av boligalarmer. Alarmsystemene er er et av markedets beste og mest innovative alarmsystem. Dette er en del av det smarte hjemmet.

Her har du full kontroll på temperatur og fuktighet. Du får beskjed når barna kommer hjem fra skolen, du kan slå av og på anlegget via mobiltelefon, du kan også slå av og på lys og f.eks kaffetrakter via mobiltelefonen.

Skulle alarmen bli utløst eller du trenger ... See more

8 months ago

KAMPANJE! Denne uken har jeg et tilbud på boligalarm fra Verisure som du ikke vil gå glipp av! Spar kr. 3.000.- på installasjon av en stor boligalarm pakke! Ta kontakt på tlf 92249495 eller send PM. Jeg tar gjerne en uforpliktende befaring og prat om sikring av boligen. Del gjerne😊

9 months ago
Er du vår nye superselger?

Ser du etter nye utfordringer? Har du sterk vinnervilje? Vi ser nå etter en ny selger til vårt team. Vi har høy fokus på videreutvikling av våre selgere i form av jevnlige salgstreninger, kurs og opplæringsmoduler. Nå har du sjansen til å bli en del av Norges og Europas ledende alarmselskap. NVS Ala...

9 months ago
Photos from Norsk Vaktservice AS - Ditt lokale vaktselskap verner dine verdier.'s post

I samarbeid med Voss kommune tok vi oss av sikkerheten under folkefesten ved Voss Kulturhus. Vi takker for tilliten.

11 months ago
Timeline Photos

Sikre boligen før ferien. Med våre nye magnetkontakter med sjokksensor oppdages innbrudd før døren er brutt opp. Kontakt oss for en uforpliktende befaring og tilbud. Tlf: 56143350.

1 year ago
Timeline Photos

Verisure Norge:

Vi er utrolig stolte av at vi for fjerde år på rad har de mest fornøyde og lojale boligalarmkundene i bransjen!
Nok en gang vil vi takke alle våre ansatte som daglig er i kontakt med kundene i alt fra installasjon og service, til alarmhåndtering og kundebehandling.

Og selvfølgelig stor takk til våre kunder for tilliten dere igjen viser oss?

1 year ago
Ønsker du å utvikle deg som selger i sikkerhetsbransjen, med fastlønn og gode provisjonsordninger?

Om du har erfaring med salg eller ikke, gir vi deg den profesjonelle salgsopplæringen du trenger for å lykkes som selger hos oss. Vi har høy fokus på videreutvikling av våre selgere i form av jevnlige salgstreninger, kurs og opplæringsmoduler. Nå har du sjansen til å bli en del av Norges, og Europas...

1 year ago
Verisure Norge

Har du sett vår nye reklamefilm?
Vår boligalarm med sjokksensor gjør at vi oppdager innbrudd allerede før det skjer. Vi reagerer umiddelbart og tar vare på det som betyr aller mest.
#verisure #sjokksensor #alarm #boligalarm #trygghet #sikkerhet #reklamefilm

1 year ago
Timeline Photos

ØNSKER DU NYE UTFORDRINGER I 2017?

Har du erfaring med salg? Bra! Vi søker teamleder med fokus på salg. Vi tilbyr fastlønn i tillegg til gode provisjons og bonusordninger.
Med din seriøsitet og glimt i øyet vil du selge trygghet til våre kunder gjennom et unikt utvalg av produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede smarte hjemmet.

Vi ser etter deg som motiveres av salg samtidig som du motiverer andre. Du må kunne kommunisere godt på norsk til våre kunder. Med din sjarm ... See more

« 2 of 3 »